Egy új élet

Egy új élet

Sunday, February 8, 2009

Holnap- Tomorrow

Holnap édesapa elvisz engem és anyát Nagyváradra, és mamánál leszünk szombatig. Találkozni fogok a legfiatalabb unokatestvéremmel is, Péterrel. De jó lesz. Babanyelven fogunk beszélgetni.
Tomorrow daddy takes me and mum to Oradea, mum's home town. We are staying till Saturday. I'll meet my youngest cousin, Peter as well. We will do baby-talk. Great!

7 comments:

iri said...

Doboz,taska...mi kovetkezik?

Anonymous said...

mar alig varjuk a talalkozast,csak rovid lessz az a par nap.az Ur oltalmazzon az utazason is.mama.

Tündi Daika said...

Jó utat! Aztán vigyázz anyucira :)

iri said...

Ide probalok valaszt kuldeni a megjegyzesedre,amit koszonok,eleget tettem keresednek,ugy amint ahhoz ertek,nem, ha elutaztal meg kepkozelbe jutsz -e de gondolom igen ha mama is irt.Orvendek a hirnek s mit mondhatok,legyen meg az Ur akarata.A Sanyi temetesen ott voltam,minden nagyon meghatott,az igehirdetesek is.Sajnalnam ha elarvulna a gyulekezet,de hiszem hogy az Ur gondot visel.Nagyon dragak nekem az ottani testverek es ti is.Nincs mar hirem onnan.Sanyi szokott ertesiteni mindenrol nagyon husegesen.De az Urban van minden remenysegunk.Szeretettel udvozollek.Az elet utjait nem ismerhetjuk de az orokkevalosag bizonyos szamunkra.

Anita said...

Have a wonderful trip and enjoy the new surroundings and I am sure mommy is happy to being going back to where she was born. It is always fun to go to new places, it is one of my favorite things to do. Happy traveling and hope all goes well.

Maresz said...

Salomé, ugye jól telik az idő mamádnál?

Anonymous said...

Ugy orulok, mikor lathatok ilyen nagyon aranyos kepeket, az bisztos kicsi Salome elete tele van elettel es vidamsaggal, hala legyen erte az Urnak! az Ur kiserje minden lepeseteket! puszillak, anyut is! Marti:)