Egy új élet

Egy új élet

Thursday, June 5, 2008

Praying stance - Imádkozom


This stance I learned from my mommy. I saw her and my Kisded grandma holding their hands like this beside my bad. I think they were talking to someone very important. I will post some pictures with them soon. So far they were too busy looking after me and had no time to take pictures.

Anyukámtól tanultam, hogy így tartsam a kezeimet. Ma amíg édesapám prédikálni volt, azt láttam, hogy anyukám és Kisded nagymamám összefogták a kezeiket az ágyam mellett. Azt hiszem egy nagyon fontos személlyel beszélgettek. Majd róluk is teszek ide képeket nemsokára. Eddig úgy el voltak merülve a gondozásomban, hogy nem volt idejük képeket csinálni.

4 comments:

encóka said...

várjuk a képeket! Nagyon aranyos baba vagy! Üdv anyukádnak, apukádnak és Kisded mamának!

kiddos said...

aldott vagy te az emberkek kozott :) sok turelmet neked a korulotted levo vilaghoz es az edeskeidnek meg sok-sok bolcsesseget a teged valo nevelesben :)

PS: vajon 7 ev mulva beismered, hogy te irtad ezeket? :)

Maresz said...

Kicsi Salomé,
anyukádról is várunk egy képet.De egy családi kép is megteszi.:))

melegadina said...

Üdvözöllek, kedves Salomé!
Jó látni, hogy ilyen hamar megtanultad összetenni a kezed! Ilyenkor valóban egy nagyon fontos személlyel beszélgetünk, Istennel, Aki mindenkit teremtett, téged is. Tudod, én is szeretek imádkozni, - ezt a beszélgetést így hívják. Légy hálás anyukád jó példájáért!
Kívánom, hogy az Úr Jézus nagyon áldjon meg szüleiddel együtt, tartson meg egészségben, légy örömforrás és áldás környezetedben, de leginkább béketeremtő!