Egy új élet

Egy új élet

Friday, September 17, 2010

Még nem- Not yet

született meg a kistestvérem. A doktornéni számítása szerint ma kellett volna világra jöjjön, de a Jóisten mindent jobban tud. Várunk testvérkém.

My little sister has not arrived yet. Accroding to the doctor she should have been born today. God knows everything better than we do. We are waiting for you.





Vasárnap egy óriási meglepetésben volt részünk. Nekem azért volt meglepetés, mert nem én kaptam ezt a babakocsit, hanem a testvérem, akit még nem is láttam. Mostmár megkezdődik az, amit nem várok? Hogy nem én vagyok a világ közepe? Valahogy majd átvészelem. Tudom, hogy szüleim ezután is szeretni fognak, ezt már megtárgyaltuk, de mégis nagy változás lesz ez mindőnknek. Szüleim nagyon meglepődtek, amikor meglátták a nagy dobozt, és benne ezeket. Nem számítottak semmire a testvérem érkezése előtt, mert itt Torontóban a picik 4-5 hét körül kapnak ajándékot a "shower"-on. Mostmár biztosan kiadják a kicsit a kórházból, hogy haza hozzuk. Köszönjük szépen mindenkinek ezt a szép ajándékot.

On Sunday we has a great surprize. I was surprised because this push chair and carseat was not a present for me but for my sister, who I have never met. Am I not the centre of the universe any more? This will be hard to accept. I know that my parents will love me as they always did, they told me this already, but this will still be a huge change for all of us.
My parents got surprised because they did not expect gifts before the birth of the baby. Here in Toronto we have baby showers after the baby arrives. Thanks soooo much everyone from church for this great gift. Now we can take my sister home from hospital.


3 comments:

V. Anna said...

Kívánok könnyű szülést és hogy minden rendben menjen végbe ez idő alatt!Isten áldja meg a kisbabát az egész családdal együtt!

Anna said...

Várjuk a hímondást. Könnyű szabadulást. Az Úr őrízzen.

Dohi család said...

en is mar azert nezek be mindig ide, hatha irtok, hogy mar megszuletett:) gondolok rad. abi