Egy új élet

Egy új élet

Thursday, January 6, 2011

Képek- photos

Halakat néztem mamáékkal
I was watching fish with my grandparents.


Egész nap hurcolom a testvérem cumiját. Az egyik nap így aludtam el
I like to hold my sister s dummy. One day I fell asleep with it



Utazunk
Travelling






Kis soványság voltam egy hónapot.
I was so skinny for a month.


De mostmár 3 hónapos vagyok, és majdnem 6 kiló. Hála a kevés anyatejért és a tápszerért. Erős, nagyon vidám baba vagyok. Csak rám kell nézni, és máris mosolygok.kezdem emelni a fejem, de elég nehéznek találom. Még egyszer sem fordultam meg.
I am 3 months old now and almost 6 kilos. Thanks for the little breatmilk and for formula. I am strong and very happy.I am starting to lift my head, but I find it quite hard. I never rolled yet.

4 comments:

Maresz said...

Boldog Új Évet kivánunk nektek!

Tündi Daika said...

Nagyon jó igy látni képeket rólatok. Jázmin nagyon sokat emlegeti mostanság Salomét, még a babáját is igy nevezte el, és sokat magyaráz neki:) Boldog Új Évet!

Zambo Dalma said...

Az Úr gyarapítson mindkettötöket testben és lélekben!

Tündi Daika said...

Inkább ide irok... mi is sokat emlegetünk titeket... jó volt egy kis idot veletek lenni, megismerni. Jázminnak van egy babája, és Saloménak nevezte el, magyaráz neki, énekel stb. Sőt mikor tudta, hogy testvére született Saloménak, akkor kérdezte, hogy neki mikor lesz? meg ilyenek. nem tudom meddig fog még a torontoi utunkra emlékezni, de jeleneg még sok emberre emlékszik. Mostmár a fürdés nagyon simán megy. Szeret játszani a játékokkal is, a hajmosást pedig ugy oldottuk meg, hogy egy kis törölközőt teszünk a szeme elé, hátra hajtja a fejét, mondom neki hogy szemet szájat becsuk, ... amióta ovis, hihetetlenül sokat fejlődött, nagyon jó ovónénikkel áldott meg az Úr. Hát mi igy állunk, ugyhogy a sírás fürdéskor márcsak a múlté:) reméljük Salomé is hamarosan megnyugszik. Mi mindketten dolgozunk, nagyon jó munkahelyeink vannak. Tény hogy a körülmények nehezednek, de amig van munkánk nincs okunk panaszra. NAgyon szép hetet nektek. Puszi: tündi