Egy új élet

Egy új élet

Wednesday, January 13, 2010

Imahét- A week of prayer

Milyen szép imával kezdeni az évet, és így is folytatni. A gyülekezetünk 3 este családoknál gyűlt, szerdán a pünkösdi gyülekezetben, csütörtökön a saját imaházban. Jó volt imádkozni, közösségben lenni egymással, és a végén együtt falatozni. Itt a Szegedi családnál vagyunk.



It's great to start the year in prayer, and to continnue this way. Our church gathered at different families 3 evenings, on Wednesday in the Pentecostal church and on Thursday in our church. It was good to pray, to be in fellowship with each other, and in the end of the prayer evening to share the food that was prepared. Here we are at the Szegedi family.




Pénteken hozzánk jöttek a kedves testvérek, 38-an voltunk. Alig fértünk el. Szép volt.

On Friday we met in our home and there were 38 of us. We hardly fitted in the room. It was nice.






Balla Máriáék besegítettek a vendéglátásban. Köszönjük szépen. Áldás a jó szomszéd és a jóbarát. A süteményes rész az anyáé volt.


The Balla family helped in hospitality. Thank you so much. The good neighbour and friend is a blessing. The cakes were up to mummy.













2 comments:

Evódia said...

szia Adina, a képek alapján biztosan jól telt. örülök neki:) a szendvics és a sok zöldség nagyon kecsegtető, minden bizonnyal ügyesek a nővéreim:)) de a te süteményes tálcád miért nem került ide?!állítólag, te mindenkit felülmúlsz az ügyességeddel:) amit könnyen elhiszek!
kérhetek tőled egy e-mail címet?

Anonymous said...

Igen, engem is erdekelt volna a sutis resz :P
Orulok, hogy vannak ott is, akikkel hamar ossze lehetett baratkozni...es nagyon tetszik az ev eleji talalkozas egymasnal.
Evi